قالیشویی جیحون
قالیشویی جیحون
قالیشویی در محله جیحون به کسانی که قصد شستشوی فرش منزل خود را دارند پیشنهاد میکند قبل از تحویل فرش از معتبر بودن شرکت اطمینان حاصل نمایند برای این کار هم میتوانید با 118 تماس بگیرید و هم می توانید از اتحادیه قالیشویان استعلام بگیرید.
تلفن:02166423013
قالیشویی در محله جیحون آماده سرویس دهی به تمام نقاط تهران در کمترین زمان ممکن می باشد ودر صورت رضایت صددرصد مشتری هزینه انجام خدمات را دریافت می کند.
قالیشویی جیحون به طور کتبی کیفیت کار را ضمانت میکند. خمات این شرکت شامل شستشوی انواع فرش وموکت ,رفوگری و ترمیم انواع فرش نفیس و خشکشویی مبلمان در منزل می باشد.
قالیشویی جیحون تخفیف ویژه ای برای ساکنین منطقه جیحون در نظر گرفته است.سرویس دهی شرکت به طور منظم حتی در ایام تعطیل و خارج از وقت اداری میباشد.
پس گرچه در برخی منابع از رود یا دریای جیحون به نهربلخ تعبیر شده است؛ آن هم به خاطر این که آن رود از نواحی بلخ کهن عبور می کند و یکی از رودهای بزرگ و معروف جهان است اما رودی که با بلخ و شهر تاریخی بلخ پیوند ناگسستنی دارد و شهر بلخ و نواحی آن را سرشار از نعمت و سرسبزی و شادابی می کند همان دریای بلخاب است. دریای بلخاب در شکل گیری بلخ حسنا و امّالبلاد که خود اولین مرکز تمدنی منطقه و آریایی ها بوده است نقش تعیین کننده دارد که خود جداگانه باید بررسی شود.
چنان که اشاره شد سرچشمه دریای بلخ یا بلخاب از بند امیر است اما در ناحیه بلخاب، دریاهای دیگری که از کوه های اطراف بلخاب سرچشمه می گیرند و از دره های کوچک و بزرگ سرازیر می شوند زیاد است. مهمترین آن ها یکی دریایی است که از کوه های بیغوله به پایین می ریزد و از دره مزار گذشته در ناحیه مرغزار به دریای بند امیر می پیوندد.[۲]
در قسمتی از همین شاخه از رود بلخاب در جایی به نام «پای جه» بند یا سد طبیعی وجود دارد که زیبایی خاصی به منطقه بخشیده است. این سد طبیعی حدود یک کیلومتر طول و نیم کیلومتر عرض دارد. اطراف آن را نیزارها و چمن زارهای وسیع احاطه کرده است. برای کسی که آن را بار اول می بیند، احساس می کند که قطعه ای از بهشت را می بیند.[۱]
در مرغزار چنان که دو شاخه از دریای بلخاب به هم می رسند، همچنین در دهانه مرغزار، دره بلخاب به دو شاخه تقسیم می شود؛ یگی به سمت جنوب غرب ادامه می یابد که تا یکه و لنگ امتداد دارد و دریای بند امیر در دل همین دره جریان دارد. شاخه دیگر مسیر خود را به سمت غرب کج می کند و پس از حدود چهل کیلومتر به کوههای اطراف بیغوله برخورده پایان می یابد. این کوه ها آخر بلخاب از سمت غرب است.